Personvernerklæring

Hvem vi er

Nous as – Org. nr: 966 385 162 MVA
Postboks 7038 St. Olavsplass
0130 Oslo

Vår nettstedsadresse er: http://www2.nous.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Når du evt. legger inn en melding på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til din IP-adresse og din nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse meldinger. Kontaktskjemaet benyttes utelukkende for å la deg som kunde kontakte oss i Nous as. Skjemaet er frivillig og samler inn ditt navn og e-post på påkrevde felt. I tillegg kan du legge inn organisasjonsnummer og en melding. Denne informasjonen benyttes av Nous for å kontakte deg som bedriftskunde og vil bli lagret i vår epost system på ubestemt tid. Ønsker du din henvendelse slettet, gir du oss beskjed om dette. Denne informasjonen benyttes ikke til markedsføring.

Informasjonskapsler

Google Analytics: Vår nettside benytter Google Adwords for optimalisering av innhold og innkommende trafikk. Det samles ikke inn informasjon som kan identifisere deg som person, kun generell informasjon om adferd på siden og hvor du kom fra. Dataene lagres i 26 måneder.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Informasjonen som samles inn via Google analytics kan bli delt med tredjepart som databehandler. Dette er til enhver tid person/byrå vi har engasjert for å bistå oss med vår digitale markedsføring. Det gis ikke tilgang til personlige opplysninger til denne part.

Pr. mai 2018 er Myynti as selskapet som behandler denne informasjonen.

Din kontaktinformasjon

Ønsker du innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, vennligst ta kontakt med oss pr telefon på 902 50 902 og vi vil besvare din henvendelse.

Aksept

Ved bruk av denne nettsiden, aksepterer du våre vilkår. Vi anbefaler deg som bruker å lese igjennom denne erklæringen når du er inne på vår nettside for å holde deg oppdatert på eventuelle endringer.

Endringslogg

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 25. juni 2018.

Nous AS
Autorisert regnskapsførerselskap
Org. nr: 966 385 162 MVA

Besøksadresse:
Pilestredet 15 B 4. etg,
0164 Oslo
Kontakt oss
Tel: 902 50 902
E-post: post@nous.no

Postadresse:
Postboks 7038 St. Olavsplass
0130 Oslo
Om Nous

Autorisert regnskapsførerselskap lokalisert sentralt i Oslo. Har siden 2002 hatt en portefølje med fornøyde kunder innenfor en rekke bransjer som gjerne deler sine erfaringer med dere.

Visma eAccounting

Vårt tette samarbeid med Visma eAccounting gjør at vi kan sette opp en optimal nettbasert regnskapsløsning for din bedrift. Spør oss gjerne om hvordan dette kan gjøre dine administrative oppgaver enklere.